Slotshow 25 jaar Jumping Onions op 21 mei


We mogen weer. We kunnen weer. We zullen weer. Na twee jaar sluiten we ons seizoen opnieuw af met een grootse slotshow. In deze jubileumeditie blikken de skippers terug op 25 jaar ropeskipping in Aalst en Lede én op 10 jaar themashows. Sporthal De Ommegang wordt daarvoor omgebouwd tot een magisch en spectaculair archief. Vier jij met ons mee?


Op zaterdag 21 mei 2022 sluit RSC Jumping Onions haar 25ste seizoen af met een feestelijke jubileumshow. De club bestaat dit seizoen niet alleen 25 jaar, we vieren ook onze Europese titel op het Show Contest én blikken terug op 10 jaar themashows. Ook dit jaar verzorgt Soundfield opnieuw het decor in Sporthal De Ommegang (Ommeganglaan 60A, 9340 Lede). Veel kunnen we nog niet verklappen, maar verwacht je aan een heleboel knipogen naar de voorbije jaren en entertainende acts waarin onze skippers het beste van zichzelf geven. Eén van de hoogtepunten wordt sowieso ons Europees kampioenenteam dat voor de laatste keer hun trouwdemo zal springen.


Nodig jij ook je familie en vrienden uit?


Er zijn opnieuw twee shows: één om 16 uur en één om 20 uur. De ticketprijzen zijn dezelfde:

  • Volwassenen: 10 euro

  • -18 jaar of student: 5 euro

  • -12 jaar: gratis


 

Opgelet: skippers worden op de dag van de show om 13 uur in Sporthal De Ommegang verwacht voor de generale repetitie. Laat zeker weten aan je lesgever indien je niet kan deelnemen aan de show.

Recente berichten