top of page

Onions Online: een digitale slotshowEen slotshow, weten jullie nog wat dat was? Een gevulde zaal met indrukwekkende demonstraties en veel ambiance zit er dit seizoen alweer niet in, maar er is een alternatief. Op zaterdag 29 mei kan je kijken naar ‘Onions Online’, waarin onze skippers het beste van zichzelf geven.


In mei 2019 toverden we sporthal De Ommegang voor de laatste keer om tot een ropeskippingarena, met onder meer springende biggetjes, een acrobatische versie van ‘The Lion King’ en een gastoptreden van Carmen Waterslaeghers. Vorig jaar moesten we het eerste coronaseizoen noodgedwongen afsluiten met een bescheiden digitale ‘kotshow’, maar RSC Jumping Onions zou RSC Jumping Onions niet zijn mochten we dat deze keer niet naar een hoger niveau tillen. De afgelopen weken gaven onze skippers het beste van zichzelf voor de camera. Die filmpjes mixten we vervolgens aan elkaar tot een digitaal optreden.


Het eindresultaat komt op zaterdag 29 mei om 18 uur online op ons YouTube-kanaal.

Hieronder krijg je alvast een 'sneak peek' van de acts.

 

Aperoboxen ophalen

Bestelde je één van onze aperoboxen om 'Onions Online' extra feestelijk te bekijken? Dan kan je ze op zaterdag 29 mei tussen 10.30 uur en 12 uur ophalen. Recreatieve skippers uit Aalst doen dat op de parking van De Schreef, Leedse recreanten en competitieskippers op de parking van De Ommegang.

 

Einde seizoen en terugbetaling lidgeld

De laatste les van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 29 mei, de dag van onze digitale show. In de loop van juni bekijken we dan welke skippers recht hebben op een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld.

Comments


Recente berichten
bottom of page