Onions Online: een digitale slotshowEen slotshow, weten jullie nog wat dat was? Een gevulde zaal met indrukwekkende demonstraties en veel ambiance zit er dit seizoen alweer niet in, maar er is een alternatief. Op zaterdag 29 mei kan je kijken naar ‘Onions Online’, waarin onze skippers het beste van zichzelf geven.


In mei 2019 toverden we sporthal De Ommegang voor de laatste keer om tot een ropeskippingarena, met onder meer springende biggetjes, een acrobatische versie van ‘The Lion King’ en een gastoptreden van Carmen Waterslaeghers. Vorig jaar moesten we het eerste coronaseizoen noodgedwongen afsluiten met een bescheiden digitale ‘kotshow’, maar RSC Jumping Onions zou RSC Jumping Onions niet zijn mochten we dat deze keer niet naar een hoger niveau tillen. De komende weken geven onze skippers het beste van zichzelf voor de camera. Die filmpjes mixen we dan aan elkaar tot een digitaal optreden. Het eindresultaat komt op zaterdag 29 mei om 18 uur online op YouTubeDraaidagen

Koos jij ropeskipping als je favoriete hobby en kom je nog steeds wekelijks naar de les? Dan mag je binnenkort een cameraploeg verwachten tijdens de training. Op de volgende momenten worden er opnames gemaakt tijdens de lessen:

  • Recreatieve groepen Aalst: zaterdag 8 mei (De Schreef Aalst)

  • Recreatieve groepen Lede: zaterdag 15 mei (De Ommegang Lede)

  • Competitieve groepen: zaterdag 22 mei (De Ommegang Lede)

Opgelet: op zaterdag 1 mei zijn alle sportzalen gesloten en is er geen training!Dresscode recreatieve groepen

Op de dag van opname kom je met je lichtblauwe club-T-shirt en een zwart sportshortje naar de training.

Heb je je T-shirt nog niet ontvangen of wil je er een nieuwe bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@rscjumpingonions.be.


De competitie- en demogroepen krijgen de info van hun trainers.Zelf een video insturen

Ben jij door de coronarestricties (te oud, andere hobby gekozen) al even niet meer aanwezig geweest op training, maar wil je toch te zien zijn in onze digitale show? Stuur dan via WhatsApp een video van maximaal 10 seconden naar het nummer 0488284270. Deadline: ten laatste op zaterdag 15 mei.

  • Opgelet: draai je gsm of hou je camera liggend, zodat je een breed panoramabeeld krijgt

  • Spring op een goed single rope-tempo, zoals 'Head & Heart' van Joel Corry ft. MNEK

  • De trucs die je doet, kies je volledig zelf. Verras ons!

Einde seizoen en terugbetaling lidgeld

De laatste les van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 29 mei, de dag van onze digitale show. In de loop van juni bekijken we dan welke skippers recht hebben op een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld.

Recente berichten