top of page

Alle lessen geschrapt
De afgelopen weken deden onze skippers en lesgevers hun uiterste best om alles zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hoewel het virus soms gevaarlijk dicht kwam, had het amper een impact op onze trainingen. Daarvoor willen we jullie van harte bedanken. Jammer genoeg worden de besmettingscijfers steeds dramatischer en schakelt de sportwereld nu over naar een volgende fase. Wij schrappen alvast tijdelijk al onze lessen.


Aanvankelijk was er nog goed nieuws voor onze -12-jarigen, maar nu ook De Ommegang in Lede sluit, volgen we ons gezond verstand. Bovendien raadt de Gymnastiekfederatie af om nu nog indoor te trainen — welke de leeftijd de skipper ook heeft.


Al zeker tot het einde van de verlengde herfstvakantie (15 november) worden al onze trainingen geschrapt. Daarna bekijken we welke groepen we eventueel kunnen heropstarten. We werken ook een scenario uit om de verloren lessen financieel te compenseren.


Hou het dus veilig, bescherm elkaar, en dan zien we elkaar hopelijk al vrij snel terug!

 

Thuis verder springen

Geen training betekent echter niet dat jullie thuis niet aan de slag kunnen met jullie touw. Tijdens de lockdown in het voorjaar namen onze lesgevers heel wat uitdagingen op om jullie 'in je kot' bezig te houden. Die zogenaamde QUARANTRAININGEN zijn nog steeds te bekijken op ons YouTube-kanaal en zullen vanaf nu elke zaterdag aangevuld worden.


 

Wat met de wedstrijden?

De Gymnastiekfederatie laat alvast weten dat de volgende competities geannuleerd zullen worden. Er wordt momenteel bekeken of ze verschoven kunnen worden naar een latere datum.

  • PK A-Masters Beloften (7 november, Aartselaar)

  • PK B-Masters Beloften (7 november, Aartselaar)

  • PK C-Masters Beloften (11 november, Kortenberg)

  • BK Masters (14 november, Hofstade)

  • PK B-Masters 16+ (22 november, Deinze)

Comments


Recente berichten
bottom of page