top of page

Bubbels van tien: wat nu?Last van keuzestress, nu je plots één hobby moet kiezen? Stiekem hopen wij natuurlijk dat ropeskipping bovenaan jullie verlanglijstje staat. De afgelopen twee dagen deden we er dan ook alles aan om jullie onder de nieuwe vrijetijdsmaatregelen zo goed mogelijk te kunnen ontvangen op training. Lees hieronder hoe de lessen voor jouw leeftijdscategorie verder verlopen vanaf zaterdag 30 januari.Recreatie -13 jaar (geboortejaar 2008 of later)

Voor de indoorlessen voor -13-jarigen werken we vanaf nu met een reservatiesysteem. Via de link hieronder kan je inschrijven bij één van onze aangepaste groepen van tien skippers, met één vaste lesgever. Zit je bijvoorbeeld bij de Half-Gevorderden Lede, dan kan je ofwel inschrijven in de ‘bubbel’ van lesgever Stien of lesgever Marie. In De Ommegang hebben we plaats genoeg om die kleinere groepen coronaveilig te organiseren. In De Schreef hebben we minder plaats, waardoor we daar wel het ‘first come, first serve’-principe zullen moeten toepassen.


Blijf jij de komende weken dus graag ropeskippen? Dan schrijf je je best zo snel mogelijk in via de knop hieronder. De inschrijving doe je eenmalig. De komende weken blijf je lid van je gekozen groep.
Recreatie +13 jaar (geboortejaar 2007 of vroeger)

Voor onze oudere skippers is er eindelijk weer perspectief! Zij mogen dan wel nog niet binnen trainen, outdoor is er wel al wat mogelijk in groepjes van tien. Momenteel starten we het aanbod van onze +13-jarigen rustig op, met een bootcamp in openlucht op zaterdag (10.30 – 11.30 uur, parking De Ommegang Lede). Daarin verwerken we onder meer loop- en conditietrainingen. Reservatie is verplicht via de knop hieronder. Alle recreatieven vanaf 13 jaar zijn daar welkom, zowel die van Aalst als Lede, maar wees snel: er zijn maar tien plaatsen.


Bij slecht weer gaat de outdoorles niet door, de ingeschreven skippers krijgen dan ten laatste één uur op voorhand een berichtje.
Competitie

Voor onze jongste competitieskippers verandert er vrij weinig. Enkel de Mini’s delen we op in twee kleinere groepen. De trainingsuren blijven wel dezelfde.


Voor onze oudste Beloften en 16+’ers zijn er op zaterdag opnieuw outdoortrainingen, met een mix van conditie-oefeningen en BBBB (buik, billen, borsten… en babbels).


Beloften +13: zaterdag 9.30 – 10.30 uur (Parking De Ommegang)

16+: zaterdag 10.30 – 11.30 uur (Parking De Ommegang)


Competitieskippers moeten zich op voorhand niet registreren voor hun lessen. Zij krijgen alle info rechtstreeks van hun coaches.

Recente berichten
bottom of page