top of page

Seizoen 2020-2021: info & inschrijvingen

Na een abrupt seizoenseinde in maart kunnen we niet wachten om je in september weer te verwelkomen op onze ropeskippingtrainingen. Hier en daar zullen er wel wat dingen anders verlopen in vergelijking met de vorige seizoenen, maar het coronavirus krijgt onze favoriete sport niet klein.

Het lessenrooster van onze recreatieve groepen vind je hieronder. Hun trainingen starten op zaterdag 12 september 2020.

Als nieuwe recreatieve skipper ben je vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2015) van harte welkom bij onze Beginnelingen, een groep die we zowel in Aalst als in Lede aanbieden en waarin we alle basisonderdelen van ropeskipping aanleren. Aansluiten bij onze Beginnelingen kan in principe tot de leeftijd van 14 jaar. Ben je al wat ouder of heb je al ervaring met ropeskipping? Dan bekijken we met jou of je onze instapgroep kan overslaan.

Nieuwe skippers hebben recht op twee gratis proeflessen (zaterdag 12 en 19 september 2020), maar dienen op voorhand wel in te schrijven.

Adres Sportcentrum De Schreef: Sint Jozefstraat 20, 9300 Aalst

Gratis parking tijdens de training (bonnetjes voor de slagboom zijn binnen te verkrijgen)

Adres Sporthal De Ommegang: Ommeganglaan 60A, 9340 Lede

Gratis parking

 

Ons competitief lessenrooster vind je hieronder. Dat trainingsschema start vanaf dinsdag 1 september 2020. In augustus zullen er voor sommige wedstrijdgroepen wel al enkele lessen plaatsvinden. De coaches bezorgen jullie meer info daarover.

Adres VLS Lede: Nieuwstraat 145, 9340 Lede

Gratis parking tijdens de training (bonnetjes voor de slagboom zijn binnen te verkrijgen)

Adres Sporthal De Ommegang: Ommeganglaan 60A, 9340 Lede

Gratis parking

Adres Odisee Aalst: Kwalestraat 154, 9320 Aalst

Gratis parking achteraan

 

Momenteel zien de gezondheidsmaatregelen er gunstig uit — indoorsporten mag met groepen tot 50 personen en ropeskipping is over het algemeen geen contactsport. We gaan er dus van uit dat we in september kunnen starten met de lessen. Mochten er nog bijkomende maatregelen of aanpassingen komen, dan komen jullie het te weten op onze website of onze Facebook-pagina.

Recente berichten
bottom of page