top of page

'Onions on ice' op 21 december


De laatste trainingen van 2019 komen eraan! Op zaterdag 21 december vinden de laatste recreatieve lessen voor de kerstvakantie plaats. Daarna kan je in de namiddag met je medeskippers en lesgevers komen schaatsen op de kerstmarkt van Aalst. We verwachten alle schaatslustigen die dag om 14.45 uur aan de schaatspiste op het Werfplein. Rond 16 uur zullen we het ijs weer verlaten.

Vergeet zeker je handschoenen niet!

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Vervolgens schrijf je 4 euro over op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011.

Na de schaatsnamiddag geven we alle recreatieve leden twee weken rust om te bekomen van hun schaatskunsten. De Recrea+'ers verwachten we terug op vrijdag 10 januari, de andere recreanten zien we graag op zaterdag 11 januari.

De competitieskippers krijgen wat minder rust tijdens de feesten. Zij krijgen hun trainingsschema van hun coaches.

Hopelijk zien we jullie talrijk terug in 2020 (en op de schaatsnamiddag)!

Recente berichten
bottom of page