top of page

Seizoen 2019-2020: inschrijvingen


Ready, set, go! De inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020 zijn vanaf nu geopend. Hoe ga je precies tewerk?

Nieuw in de club?

Als nieuwe skipper tussen 6 en 14 jaar ben je van harte welkom bij onze Beginnelingen, een recreatieve groep die we zowel in Aalst als Lede aanbieden. In Aalst trainen de Beginnelingen op zaterdagochtend van 10u30 tot 12u00 in Sportcentrum De Schreef (Sint Jozefstraat 20, Aalst). In Lede op zaterdagochtend van 9u00 tot 10u30 in Sporthal De Ommegang (Ommeganglaan 60A, Lede).

De eerste twee lessen bij de Beginnelingen zijn gratis, maar je dient je wel op voorhand te registreren via deze link. Maak er een eigen gebruikersprofiel aan bij de Gymnastiekfederatie en schrijf je in bij de Beginnelingen Aalst of Lede. Pas wanneer het lidgeld (120 euro) is overgeschreven op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011 (met vermelding van naam en groep), is de inschrijving officieel.

De eerste les vindt plaats op zaterdag 14 september 2019. We verwachten je op tijd, in een sportoutfit met stevige sportschoenen en met een flesje water. Touwen kan je van de club gebruiken. Wil je graag een eigen touw (wij spreken over een 'single rope'), stuur dan een mailtje naar bestellingen@rscjumpingonions.be.

 

Vorig jaar al recreatieve skipper?

Kijk op de groepslijsten en het lessenrooster waar en hoe laat we je vanaf zaterdag 14 september verwachten. Registreer je vervolgens via deze link. Log in met je destijds gekozen wachtwoord en schrijf je in bij de juiste groep. Vervolgens schrijf je het lidgeld van 120 euro over op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011 (met vermelding van naam en groep).

Werd jij ingedeeld bij de Half-Gevorderden of Gevorderden en heb je zin in nog wat meer uitdaging? Dan is Recrea+ iets voor jou! Elke vrijdagavond (18u30-20u00, Odisee Aalst) oefen je er op de verschillende proeven van de Recreacup, een individuele competitie tussen recreatieve skippers vanuit heel Vlaanderen. Interesse in Recrea+? Vink die groep dan zeker ook aan bij je inschrijving. Deelname aan Recrea+ kost 80 euro voor een heel seizoen.

 

Competitieskipper?

Kijk op het lessenrooster waar en hoe laat we je vanaf 1 september verwachten.

Registreer je vervolgens via deze link. Log in met je destijds gekozen wachtwoord en schrijf je in bij de juiste groep. Vervolgens schrijf je het opgegeven lidgeld over op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011 (met vermelding van naam en groep).

In augustus zijn er al wat gemeenschappelijke competitietrainingen gepland. Binnenkort krijgen jullie de uren van jullie trainers.

 

Recente berichten
bottom of page