top of page

Spaghettifestijn 30 maart 2019


Mamma mia!

Het is weer tijd voor ons jaarlijks spaghettifestijn! Trommel je vrienden en familie dus maar op om op zaterdag 30 maart te komen proeven van onze intussen welgekende spaghetti bolognese of vegetariana à volonté. Het recept van onze spaghetti blijft vrijwel ongewijzigd — en werd afgelopen weekend al meermaals goedgekeurd op het door ons georganiseerde PK A-Teams. Ook de locatie is dezelfde: Ontmoetingscentrum De Brug (Hertshage 11-19 te Aalst).

Toch zijn er enkele veranderingen, want dit jaar werken we met een online inschrijvingssysteem. Daar kan je jouw gezelschap inschrijven voor één van de twee shiften.

Kies je voor de eerste shift, dan verwachten we je vanaf 17.30 uur. Je kan natuurlijk ook altijd wat later arriveren, maar gelieve er wel voor te zorgen dat je tegen 19.30 uur je buik rond gegeten hebt, want dan ontvangen we een tweede reeks hongerige magen.

Volwassenen en jongeren betalen €12 voor spaghetti à volonté, kinderporties (tot 14 jaar) kosten €6.

Klik hier om te reserveren. Gelieve je bestelling daarna zo snel mogelijk te betalen op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011 (met vermelding 'Spaghetti, naam en voornaam').

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen en danken jullie alvast voor jullie bereidwillige medewerking om zoveel mogelijk “eetlustigen” naar ons eetfestijn te lokken.

Grazie e a presto!

Recente berichten
bottom of page