top of page

'Onions on ice' op 22 december


De laatste trainingen van 2018 komen er weldra aan! Op zaterdag 22 december gaan de laatste recreatieve lessen voor de kerstvakantie door. Daarnaast kan je in de namiddag met je medeskippers en lesgevers komen schaatsen op de kerstmarkt van Aalst. We verwachten alle schaatslustigen die dag om 15:00 aan de schaatspiste op het Werfplein. Rond 16:30 zullen we het ijs weer verlaten.

Vergeet zeker je handschoenen niet!

Gelieve wel vooraf in te schrijven via het onderstaande formulier en vervolgens 4 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011.

Na de schaatsnamiddag geven we alle recreatieve leden twee weken rust om te bekomen van hun schaatskunsten. De woensdaggroepen verwachten we terug op woensdag 9 januari, de andere recreanten zien we graag op zaterdag 12 januari.

De competitieskippers krijgen wat minder rust tijdens de feesten. Zij krijgen hun trainingsschema van hun coaches.

Hopelijk zien we jullie talrijk terug in 2018 (en op de schaatsnamiddag)!

Recente berichten
bottom of page