Eerste Recreacup in aantocht!

08.11.2018

 

 

Onze Recrea+'ers trainden de afgelopen maanden hard voor hun eerste Recreacup, want die komt er stilaan aan. Op zaterdag 24 november trekken ze met coach Marike naar de sporthal IHAM in Mechelen (Bautersemstraat 57). 

 

In totaal werken de skippers er per leeftijdscategorie acht proeven af, waarin ze in dertig seconden zoveel mogelijk opgelegde oefeningen dienen af te werken. Twee proeven zijn nog een verrassing en worden pas ter plekke bekendgemaakt.

 

Op de website van Gymfed vind je meer info.

 

Veel succes Jasmien, Stien, Emma, Elisa, Lena, Ebe, Emily, Venna & Amélie!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

March 20, 2020

Please reload

Skip Together & Feel Good

© 2016 RSC Jumping Onions Aalst/Lede

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now