top of page

Lessen voor (jong)volwassenen in De Parel!

Rope skipping is er niet enkel voor kinderen. Integendeel, dit seizoen biedt onze club samen met het familiesportcentrum De Parel lessen aan voor tieners en (jong)volwassenen.

Ben je ouder dan 14, dan kies je bij de inschrijving het best voor de groep Teens. Zij trainen op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 in Sportcentrum De Parel (Tolstraat 34A, 9320 Nieuwerkerken). Ervaring is niet nodig, want plezier en ontspanning zijn prioritair bij onze Teens.

De eerste training vindt plaats op woensdag 3 oktober, daarna gaan de lessen wekelijks verder.

Hoe inschrijven?

  1. Klik op deze link.

  2. Klik op 'Nieuwe Gebruiker' en maak op basis van je e-mailadres een gebruikersprofiel aan bij Gymfed. Was je vorig jaar al lid? Klik dan op 'Bestaande Gebruiker' en gebruik je destijds gekozen wachtwoord; de groep is dan normaal al voor jou ingevuld.

  3. Klik op de groene button 'Toevoegen nieuwe inschrijving'.

  4. Vul de gegevens van de skipper in. Dat kan ook op basis van de identiteitskaart ('Eid inlezen').

  5. Schrijf je in bij de Teens.

Nieuwe Teens hebben recht op twee gratis proeflessen, maar dienen vanaf de derde les wel het opgegeven lidgeld van €115 te betalen. Het inschrijvingsgeld dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011 met vermelding van naam en groep.

Abonnee bij De Parel?

Abonnementhouders bij De Parel kunnen helemaal gratis aansluiten bij de rope skippinglessen.

Recente berichten
bottom of page