top of page

Lauren is provinciaal kampioen!


Op de interprovinciale kampioenschappen rope skipping ging het goud naar Jumping Onions. In de categorie van de tienjarigen behaalde de Leedse Lauren Coppije de hoogste score. Met haar score zou ze zelfs gewonnen hebben in de oudere categorie.

RSC Jumping Onions trok met zes skippers naar Sportcentrum Hoge Wal in Evergem. In de interprovinciale Minimasters namen ze het op tegen andere jonge competitiespringers uit Oost- en West-Vlaanderen. In de categorie 8-9 jaar zorgde Febe Huyge voor een top-tiennotering, bij de elfjarigen greep Thaïs Van Damme met een vierde plek net naast het podium. Elisa behaalde een 46ste plek. Lauren Coppije zorgde uiteindelijk voor dé prestatie van de dag. Met goede snelheidsproeven en een foutloze vrij oefening liet ze de concurrentie vlot achter zich. Inée en Eline waren goed voor een 12de en 35ste plaats.

Recente berichten
bottom of page