top of page

BK Minidemo

In aanloop naar de Democup op 13 mei sturen we op zaterdag 28 april al drie kleinere demoteams naar het BK Minidemo in Eppegem. Bij de Minidemo bestaat een team uit vier tot zes skippers. Zij brengen een gevarieerde routine van maximaal vier minuten. In de recreatieve categorie zenden we twee teams uit: JO Pitch Perfect en JO Big Band. De JO Tijdreizigers verdedigen onze club binnen de competitieve divisie.

Praktische info:

Zaterdag 28 april 2018

Sporthal De Waterleest

Waterleestweg 12

1980 Eppegem

 

16u12 : JO Pitch Perfect

Amber Van de Putte, Anoek Vandevelde, Babs De Buyst, Hanne Hutsebaut, Sara Heyvaert & Sarah De Geest

Op muziek uit de gelijknamige film maakte coach Domien een a capellaroutine voor de Barden Bellas van Aalst. De alten Anoek, Amber en Babs en sopranen Hanne, Sara en Sarah warmen niet alleen hun spieren, maar ook hun stembanden op. De Bella's brengen dan ook een act met meerdere touwen, stemmen, ritmes en toonhoogtes. Dat wordt vast “aca-awesome”!

16u54 : JO Big Band

Amélie Paepens, Jana Vandevelde, Stien De Coninck & Yentl De Bisschop

De piano is gestemd, de violen staan gespannen en het orkest is opgewarmd. Onder leiding van dirigent Domien springen deze recreatieve Onions op hedendaagse muziek in een klassiek jasje. Kunt u alle liedjes herkennen? Ze zetten alvast alles op haren en snaren om op 28 april te stralen.

19u21 : JO Tijdreizigers

Alanah Roseleth, An-Sofie Bogaert, Cato Abbeloos, Falke Van Hauwermeiren, Farah Coppije & Lotte Van Droogenbroeck

In deze demo-oefening koppelde coach Eline elk ropeskippingelement aan een bepaalde tijdsperiode en een bijpassende muziekstijl. Zo starten onze meisjes op charlestonmuziek uit de jaren 1920 om via soul, disco en R&B bij de hedendaagse popdeuntjes uit te komen. Een hele eeuw muziekgeschiedenis in vier minuten? U moet het zien om het te geloven!

Recente berichten
bottom of page