top of page

Spaghettifestijn 10 maart 2018

Mamma mia!

Het is weer tijd voor ons jaarlijks spaghettifestijn! Trommel je vrienden en familie dus maar op om op zaterdag 10 maart te komen proeven van onze intussen welgekende spaghetti bolognese of vegetariana à volonté.

Elke skipper ontvangt hiervoor 10 kaarten met een waarde van €5. Voor een kinderportie betaalt men €5 (of één kaart), voor een volwassen portie €10 (of twee kaarten). De kaarten zijn aftrekbaar aan de kassa. Let wel, de kaarten worden NIET terugbetaald, noch kan je ze omruilen voor drankbonnetjes.

Op zaterdag 3 maart 2018 wordt de kaartenverkoop afgesloten. Gelieve tegen dan gepast geld in een gesloten omslag mee te geven aan de lesgevers. Ook kaarten die niet verkocht werden, stop je in de enveloppe. Kaarten die niet teruggebracht worden of verloren geraken, worden beschouwd als verkocht en dienen afgerekend te worden. Wees dus voorzichtig en zorg ervoor dat je de kaarten niet verliest.

Toch nog enkele extra eters gevonden na de deadline? Aan de kassa zijn er steeds nog enkele kaarten beschikbaar!

Het eetfestijn gaat door in Ontmoetingshuis De Brug (Hertshage 11-19 te Aalst), waar we jullie verwachten tussen 17:30 en 21:00.

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen en danken jullie alvast voor jullie bereidwillige medewerking om zoveel mogelijk kaarten te verkopen en “eetlustigen” naar ons eetfestijn te lokken.

Grazie e a presto!

Recente berichten
bottom of page