top of page

Schaatsnamiddag 23 december

Beste skippers en ouders,

De laatste trainingen van 2017 komen er weldra aan! Op zaterdag 23 december gaan de laatste recreatieve lessen voor de kerstvakantie door. Daarnaast kan je die namiddag met je medeskippers en lesgevers komen schaatsen op de kerstmarkt van Aalst. We verwachten alle schaatslustigen die dag om 15:00 aan de schaatspiste op het Werfplein (opgelet: niet meer op de Hopmarkt!). Rond 16:30 zullen we het ijs weer verlaten.

Vergeet zeker je handschoenen niet!

Gelieve wel vooraf in te schrijven via het onderstaande formulier en vervolgens 4 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011.

Na de schaatsnamiddag geven we alle recreatieve leden twee weken rust om te bekomen van hun schaatskunsten. De Teens verwachten we terug op maandag 8 januari, de andere recreanten zien we graag op zaterdag 13 januari.

De competitieskippers krijgen wat minder rust tijdens de feesten. Zij krijgen hun trainingsschema van hun coaches.

Hopelijk zien we jullie talrijk terug in 2018 (en op de schaatsnamiddag)!

Bestuur RSC Jumping Onions

Recente berichten
bottom of page