top of page

Nieuwsbrief November

November is vakantiemaand! Tijdens de herfstvakantie is er voor onze recreatieve leden enkel les op zaterdag 28 oktober. De lessen op 30 oktober en 4 november vallen dus weg. Ook de week erna, op 11 november, gaat de zaterdagles niet door omwille van Wapenstilstand. Geen nood, de Sint zal jullie daardoor niet vergeten zijn…

Onze competitieskippers krijgen hun trainingsschema individueel via de trainers.


November is ook chocolademaand! Niet alleen de Goedheilig Man brengt jullie lekkers, ook onze club heeft een aandeel in de eindejaarskilo’s. Naar jaarlijkse gewoonte verkopen we opnieuw chocoladezeevruchten en truffels aan 5 euro per doosje. Bestellen kan via het meegekregen strookje of via het online bestelformulier. De skipper die de meeste doosjes verkoopt, ontvangt bovendien een beloning! Klik hier voor meer info.


November is ten slotte ook wedstrijdmaand voor onze competitiespringers! Na een geslaagd trainingsweekend in Puyenbroeck bereiden onze beloften en 15+’ers zich nu volop voor op de individuele masterwedstrijden. Wie komt onze skippers aanmoedigen op de onderstaande wedstrijden?


PK B-Masters

  • Zaterdag 4 november – 15+ (Sportpark Aalter)

Anton, Helena, Jana, Lotte & Marie

  • Zondag 5 november – Beloften (Mister V Arena Oostende)

Alanah, Aukje, Ebe, Jelina, Yentel & YinthePK A-Masters

  • Zaterdag 11 november – 15+ (Sporthal Berlare)

Freija & Marike

  • Zondag 12 november – Beloften (Sporthal Berlare)

An-Sofie, Cato, Evelyne, Falke, Farah, Hanne, Jorre, Pieter-Jan & StienOok voor onze recreatieve leden heeft november wat te bieden! Op 25 november gaat de eerste Recreacup van het seizoen door in Zwijnaarde. Op deze laagdrempelige wedstrijd kan je het opnemen tegen andere recreatieve skippers uit heel België. In deze video ontdek je welke proeven je zoal moet uitvoeren. Inschrijven doe je via dit formulier en door €5 over te schrijven op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011, met vermelding van naam en groep. Klik hier voor gedetailleerde info.


Wil je niets missen van clubactiviteiten, wedstrijden of ropeskipping-updates, volg ons dan zeker op Facebook en Instagram of word lid van de grote 'we are gym'-community!


Recente berichten
bottom of page