top of page

Chocoladeverkoop

De eerste trainingen zijn nog maar net achter de rug, of we zijn al met de voorbereiding van de eerste clubactiviteit begonnen. In de aanloop naar de feestdagen organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze chocoladeverkoop. Ook dit seizoen kan je weer doosjes chocoladezeevruchten of truffels bestellen! De skipper die de meeste doosjes verkoopt, krijgt bovendien een leuke beloning!

De opbrengst van de verkoop gaat naar de aankoop van nieuw sportmateriaal en de financiering van onze slotshow.Tot en met maandag 27 november kan je via het invulstrookje op de brief of via het online invulformulier je bestelling doorgeven. Wie het strookje aan de lesgever bezorgt, voorziet gepast geld. Bij een online bestelling schrijf je het bedrag over op het rekeningnummer BE30 7765 9409 7011.Het afhalen van de doosjes gebeurt op de volgende momenten:


  • Zaterdag 9 december – 10u30 – Sportcentrum De Schreef, AALST

  • Zaterdag 16 december – 10u30 – Sporthal De Ommegang, LEDEAlvast bedankt voor jullie steun!Recente berichten
bottom of page