top of page

Een gymtastische start van het nieuwe seizoen!

Begin je sportschoenen maar al op te blinken en haal je touw maar vanonder het stof, want volgende week start ons 21ste ropeskippingseizoen!

Op maandagavond 4 september komen de Teens, onze oudste recreanten, al in actie in de sporthal van het SMI. Op zaterdagochtend 9 september is het dan aan de jongere skippers, gaande van Beginnelingen tot Super Jumpers. Meer info vind je in het lessenrooster. Weet je niet goed in welke groep je thuishoort? In de Groepsindeling 2017-2018 kan je alles terugvinden!

Nieuwe skippers zonder ervaring kunnen aansluiten bij onze Beginnelingen. Zowel in Aalst (Sportcentrum De Schreef) als in Lede (Sporthal De Ommegang) trainen zij van 9:00 tot 10:30. Elke beginner heeft recht op twee gratis proeflessen, maar dient zich wel online in te schrijven. Vanaf de derde les verwachten we de overschrijving van het lidgeld om de inschrijving en de verzekering te voltooien.

Ook skippers die vorig jaar reeds lid waren, dienen zich zo snel mogelijk opnieuw in te schrijven via de Gymfed-website. Van zodra je betaald hebt, kan je bovendien je mutualiteitspapier afdrukken. Geen gedoe meer met heen-en-weer-gaande papieren dus...

Wat breng je mee naar de eerste training? Trek zeker gemakkelijke en sportieve kledij aan en zorg voor sportschoenen met een stevige zool. Verder breng je ook best een flesje water mee, want er zal wat afgezweet worden. Wie nog geen eigen touw heeft, kan er één van de club gebruiken of er één bestellen via bestellingen@rscjumpingonions.be.

Kom liefst vijf minuten op voorhand, zodat de lesgevers tijdig kunnen starten en hun tijd maximaal aan de training kunnen besteden.

In de Gedrags- en Ethische Code van Gymfed kan je ten slotte nalezen hoe jij kan bijdragen tot een aangename, gezonde en veilige sportomgeving. Gymtastisch sporten berust immers op een samenwerking tussen skippers, trainers, ouders en medewerkers.

Tot binnenkort!

Recente berichten
bottom of page