Stuur een filmpje in en sluit 'samen' het seizoen af!

06.05.2020

Aangezien onze sportzalen gesloten blijven tot eind mei, zullen er dit seizoen geen lessen meer plaatsvinden. Toch wil dat niet zeggen dat we ons springjaar zomaar afsluiten. Graag hadden we van zoveel mogelijk skippers een filmpje ontvangen waarin jullie het beste van jezelf geven. Alle fragmenten bundelen we dan tot één grote routine, die we op zaterdag 23 mei — de datum waarop onze slotshow ‘Er was eens’ normaal had plaatsgevonden ­— zullen posten op onze sociale media.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

March 20, 2020

Please reload

Skip Together & Feel Good

© 2016 RSC Jumping Onions Aalst/Lede

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now